«

»

okt 09

Webkamera

Webkamera

Så var det tid for å skrive om en ny duppedingz som jeg har kjøpt. Foscam FI8904W heter vindunderet, et utendørs webcamera. Kameraet har funksjonalitet for livestreaming, bevegelsesalarm, opplasting via FTP m.m. I første omgang har jeg satt opp kameraet til å ta bilde en gang i timen for så å laste det opp på bloggen. Du finner «Webkamera» i menyen øverst på siden.

Kameraet ble satt opp forrige helg, og det må nok justeres neste gang vi reiser oppover. Kameraet har i utgangspunktet «nattsyn», men fordi det står rett ved utelampen tror det at det er «dag» hele tiden. Blir artig å følge med på hvordan snøforholdene blir etterhvert i høst/vinter 🙂

«Jobber» med å få satt på tispunkt på bildene, men inntil videre må dere lese filnavnet;

eks.: 20111009114721 84 som betyr Dato: 9.10.2011 Klokkeslett: 11:47:21 Bildenr.: 84

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke følgende HTML tagger og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>