«

»

okt 03

Igjen har det vært stille, men ting skjer…

Igjen har det vært stille på bloggen, det betyr ikke at det ikke har skjedd noe, men mye av det som er gjort er bare detaljer som en egentlig ser svært lite igjen av. Uansett, det har skjedd ting, og mer skal skje. Under er noen bilder av «ting og tang» som har kommet opp. Første bildet viser kjøkkenhetten vi har valgt, en Røroshette (Trio S) med loftsmontert motor (Flexit ULV-125). Vi har de siste årene slitt litt med myrsmak på vannet, derfor ble det anskaffelse av kjøkkenbatteri med rensing av vann. Rett skal være rett, det er ingen smak av myr eller annet, om det er på grunn av kranen eller noe annet vites ikke. Kranen er hvertfall av typen «Grohe Blue» og det kan ettermonteres kulsyremaskin:p

Det er høyt under taket på kjøkkenet, og det har blitt montert lys etter beste evne. To spotlightskinner er plassert i taket med hvem lamper på hver.  Planen var å benytte LED, men det er fortsatt litt begrenset av denne type lys på markedet, selv om det begynner å komme seg. Lampene heter Glamox S18. Bildet på veggen har jeg forresten tatt selv i nærheten av hytten.
    
Ellers har det blitt montert takrenne på uthuset, fikk god hjelp av Jan Erik og Kristian i sommer. Takrenne og beslag ble kjøpt og det hele ble hengt opp. Noe utfordringer møtte vi på, men det ble bra til slutt. Kristian hadde hovedansvaret for funksjonell test.
    
    
To be continued….

2 kommentarer

  1. Mette

    Du og dama di er imponerende flinke. 🙂 Stå på.

  2. Anita

    Så fint det er blitt:-) Dere har vært kjempeflinke! Likte veldig godt den kranen:-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke følgende HTML tagger og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>