«

»

jun 21

Jan-Erik gjør ting han ikke har gjort før…

Nå skal sant sies, det er mye jeg har gjort i forbindelse med dette prosjektet som jeg ikke har gjort før. Likevel tror jeg at dette er det jeg har vært mest skeptisk til. Mange vil nok si, men det er jo ikke noe problem, og dere har nok helt sikkert rett. Men jeg hadde bare ikke gjort det før, og han som har gjort det i resten av hytten er sykt flink. Så hva snakker jeg om?? Fliselegging og prosjekt fliselegg kjøkkenbenken, NEI, ikke over kjøkkenbenken.
Hvor fikk jeg denne idèen om fliser på kjøkkenbenken? Oppover mot Løvstakken etter å ha fått noen priser fra forskjellige aktører på mørkebrun heltre benkeplate, som var svimlene. Uansett, her om dagen tok jeg mot til meg å startet…


Det hele gikk egentlig veldig bra, både flisekutting med vinkelsliper og annet:) Etter mye jobb, trenger en litt søvn – og i god HV-stil så kan jeg sove i hvilken som helst posisjon.


Etter at alt er flist, må det fuges, og det ble litt gris gitt… Under ser dere hele kjøkkenet – de to bildene nederst kan trykkes på for å se i full størrelse:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke følgende HTML tagger og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>