«

»

jun 18

Ting skjer…

…endelig har jeg somlet meg til et blogg innlegg igjen. Mye har skjedd siden sist, og mye skjer hver dag nå… vi begynner snart å bli ferdig med det meste på kjøkkenet. Riktig nok er det mye detaljer som nå står for tur, men det går på frem.
Utelampen har kommet opp, riktig nok uten lys forløpig, og jeg har listet i taket på kjøkkenet. Det siste er en utfordring i seg selv da det er 4 meter høyt.Listing har nesten begynt å bli litt gøy, spesielt når du får det til. Det er i grunn ikke så vanskelig når du bare kan alle «triksene». Under lister jeg rundt dørene inn i kneloftet.

Vi har også kjøpt ny seng til soverommet. Vi endte opp med en familieseng med 120 madrass nede og 75 oppe. Det var mange deler, men Lenè hadde full oversikt hele veien:)


Ellers har vi startet på det store prosjektet – montering av kjøkkenet. Vi endte opp med Ikea kjøkken og vi endte opp med løsningen hvor ventilatorhetten er på rett vegg og ikke i hjørnet. Hvitevarer er også kjøpt hos Ikea.
Følg med de nærmeste dagene. Fortsettelse følger!!:)

3 kommentarer

 1. Tone Linda

  Så utrolig fint det blir, og så masse som har skjedd i det siste!!! Eg glede meg masse t å se resultatet live…en gang! Dokk e kjempeflinke!!!!

 2. Geir

  Hei
  Jeg er skikkelig imponert over hva dere har gjort på «noen» helger.
  Vi har også kjøpt en hytte på Haugastøl som vi arbeider med og planlegger påbygg til sommere, så det er alltid greit med litt inspirasjon og her var mange tips og triks jeg kunne lære av.

  Geir

 3. Jan-Erik

  Hei igjen:)
  Kjekt at du finner inspirasjon!! Det har vært stille på bloggingen nå i det siste, men det skjer fortsatt ting:) Nå er det gamle kjøkkenet som står for tur:) Kjekt du stakk innom – og ta gjerne kontakt dersom du trenger tips om håndtverkere eller annet:)

  Jan-Erik

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke følgende HTML tagger og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>