«

»

apr 27

Hvilken kjøkkenløsning skal vi gå for?

Vi har prøvd å tenke litt på hvordan vi ønsker kjøkkenet skal være på hytten. Vi tenker da mest løsningsmessig og ikke på fronter osv.. Har lagt to alternativer, men kanskje du har en annen ide?? Legg gjerne igjen en stemme under, eller kanskje en kommentar?!  (trykk på bildene for å se de i større format).

1 kommentar

 1. Anita

  Heisann

  Her går det for seg skjønner jeg. Har kikket på løsningene…..likte best det mørke golvet:-)
  Neida, bare tuller, men…..Hvis dere ser på alternativ 1 så har dere utrolig mye benkeplass, og det er jo veldig bra, men er det nødvendig på hytten?
  På den andre løsningen med ovnen i hjørnet ser det også ut til at det er et stort overskap som også opptar benkeplass i tillegg til at hjørnet går vekk til ovnen = lite benkeplass?

  Hva med det store overskapet på alternativ 1 og/eller det lille overskapet på alternativ 2????
  Bare en tanke selvfølgelig. Ellers tenker jeg at det slettes ikke er så mye skapplass, jeg går jo ut fra at det er oppvaskemaskin inne i dette også, så et stor overskap hadde kanskje vært fornuftig. Dersom ovnen er i hjørnet går jeg ut fra at kjøleskapet står på enden. VELDIG lurt med stort kjøleskap (kanskje med liten frys til og med) på hytten. Kjøleskuffer rommer kanskje ikke like mye, pluss at man gjerne ikke får frys???
  Estetisk sett liker jeg hetten til ovnen i hjørnet – det ser flott ut:-)
  Mvh Anita

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke følgende HTML tagger og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>