«

»

apr 21

Skadedyrstopper – hvor ble alle musene av??

Hentet fra link

For en tid tilbake skrev jeg om musefellene jeg har på hytten(Mus i hopetall). Som jeg også skrev gikk jeg til innkjøp av en såkalt «Pest  Repeller», eller en Skadedyrstopper som det også kalles. Dette er en liten enhet som sender ut lyd, som i utgangspunktet ikke kan høres av mennesket, men som gjør at skadedyr og småkryp holder seg unna. Det finnes mange typer «der ute», og etter å ha saumfart tilbudene endte jeg opp med en Pest Repeller Ultimate AT. Jeg bestilte fra USA, som vanlig, og etter en liten uke dukket den opp. Jeg må innrømme at jeg hadde liten tro på dette, men satt den i stikkontakten på hytten. Bakgrunnen for at jeg endte opp med akkurat denne typen var at den skulle være så fantastisk og at den benyttet tre forskjellige måter å skremme bort uønskede smådyr. Les mer om dette på hjemmesiden til leverandøren. Neste gang jeg kom på hytten var det ingen mus, gangen etter var det ingen mus (husk at jeg hadde opptil 6 mus i musefellene hver gang jeg kom til hytten tidligere) . Nå har jeg hatt denne Pest Repeller’en si snart ett år, og fortsatt er det svært lite mus. Jeg vil anslå at på det siste året har det kommet 3 mus i musefellene. Jeg kan selvsagt ikke garantere at det er Pest Repelleren som har fjernet musene, eller om det er en røyskatt som er i området. Du kan lese mer om pestrepelleren min her. Legger også en link med til ebay.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke følgende HTML tagger og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>