«

»

apr 16

Forsinket innlegg om listing og foring

Det er riktig nok flere uker siden dette har blitt gjort, men nå kommer det på bloggen… En helg i Mars var det listing av tak og utforing + listing av vindu på badet som stod for tur. Det er nesten synd at jeg ikke har flere vinduer å fore ut og liste nå, for begynner å få teken på det, om jeg skal være helt ærlig…

I tillegg fikk jeg montert dørhåndtaket på altan/kjøkken-døren i tillegg til foring og listen + en liten LED-lampe i toppen av dørkarmen:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke følgende HTML tagger og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>