«

»

des 14

Fremdriften fortsetter

Denne uken har jeg tatt ferie fra jobb for å komme videre på hytten. Så langt (lørdag – mandag), har det gått i plasting, plating og elektrikeren har lagt opp en hel del nye punkter. Det ser litt ut som en arbeidsplass for tiden, men det skal bli bra, og vi skal ha kommet langt når vi kommer til jul.


Vi var spent på hvordan det skulle gå oppe i høgden, men det har gått veldig bra. Begynner rett og slett å bli vant til å gå i stige. Hvem hadde trodd det for noen år siden?? Vi har valgt ferdigmalt (Caffe Latte) Arbor Skygge veggplater på veggene. Det ser meget bra ut – og så enkelt:)

http://blogg.heggholmen.com/wp-admin/media-upload.php?post_id=467&type=image&tab=gallery

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke følgende HTML tagger og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>