«

»

nov 22

Valg av fliser

Vi skal ha fliser på alle gulv i nybygget, både på bad, soverom og kjøkken. Vi har gått gjennom mange flisebutikker for å klare å bestemme oss, og til slutt ble vi enig med oss selv.
Alle flisene er kjøpt fra Megaflis og er fra italienske Casalgrande Padana og MetalWood serien. Dette er en serie av fliser som er gjennomfarget og har en overflate som er «tre aktig» i utseende.


På kjøkkenet har vi valgt fliser med formatet 10×60. Dette er et litt spesielt format for fliser, men vil gi et parkettaktig utseende. På soverommet har vi gått for store lyse fliser i formatet 30x60cm. Disse vil vi også bruke på 3 av 4 vegger på badet/dusjerommet. På gulvet skal vi ha mørke fliser, også disse i formatet 30x60cm. I tillegg skal vi ha disse flisene på ene veggen.
Flisene ble bestilt hos MegaFlis og levert på Haugastøl – ganske genialt egentlig!! 🙂 Nå er det bare for fliseleggeren å komme.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke følgende HTML tagger og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>