«

»

okt 16

Snart ferdig utvendig:)

Det nærmer seg, det nærmer seg… Under ser dere progresjonen de siste ukene. Det går unna – og nå er det helt tett. Det som gjenstår utvendig nå er taket. Der venter vi bare på den Sibirske lærken. Det er kjekt når ting begynner å ta form:)


Vinduer og dør har kommet inn – det ser meget bra ut. Blir MYE godt lys på kjøkkenet. Også soverommet vil få flott utsikt fra vinduet.


2 kommentarer

  1. mamma

    Dette blir kjempebra. Er stolt over deg.

  2. Jan-Erik

    Takk:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke følgende HTML tagger og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>