«

»

sep 16

Riving av kledning i øs pøsende regn

Vært litt stille igjen her nå, og grunnen er at arbeidet ikke har startet for fullt igjen enda. Det skulle i utgangspunktet startet på mandag 13. september, men har nå blitt utsatt til neste helg. Vi får satse på at vi kommer skikkelig igang snart. Selv om de helt store tingene ikke har skjedd enda, er det likevel gjort litt.
Forrige helg var Trond og Tone Linda med på arbeidshelg. Agendaen for helgen var riving av kledning på kjøkkenveggen. Alle bidro, Trond og jeg rev ned kledning, Tone Linda og Lene trakk ut spiker og pappa veiledet fra kjøkkenvinduet (siden det regnet.. som enhver byggeleder).
   
   
Det var svært vått mens vi jobbet – enten var det regn som kom ned fra himmelen, eller svette som piplet ut i pannen.
   
   
Alle bidro for fullt, kubein og hammer var de viktigste verktøyene for dagen.
   
   
Det var god stemning, men ut fra bildebevis i etterkant var det like før det skjedde et drap på Haugastøl.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke følgende HTML tagger og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>