«

»

jul 14

Valg av romløsning (Bad/Vaskerom) – HJELP!

Når hytten nå skal oppgraderes, skal det også planlegges planløsninger. Nå for tiden er det det nye badet/vaskerommet som står for tur. Jeg har kommet opp med to alternativer slik jeg ser det nå, og tenkte dere som er innom å leser kanskje kan hjelpe med valget. Kanskje noen også har gode ideer – da er det bare til å legge inn en kommentar. Det hele er forøvrig tegnet på www.viseno.com.

Beskrivelse av alternativ 1:
Fra yttergang vil du komme inn til stue og til ny gang som tar deg videre til bad, soverom og kjøkken. Det vil bli et rom med skyvedør hvor varmtvannsbereder og vaskemaskin står på badet.

Beskrivelse av alternativ 2:
Fra yttergang vil du komme inn til stue og til bad. For å komme til kjøkken / soverom må en enten gå via stuen eller badet. Det vil bli et rom med skyvedør hvor varmtvannsbereder og vaskemaskin står. I tillegg vil det være plass til diverse «stasj» i det samme rommet.

4 kommentarer

Hopp over til kommentarskjema

 1. Anita

  Hei

  Synes alternativ 1 av de to er best, fordi jeg synes det blir rart å gå gjennom badet for å komme til kjøkkenet. Men aller helst ville jeg latt være å ha dør fra gangen, og heller gått gjennom stuen for å komme til badet.
  Litt vanskelig å beskrive, men jeg skal prøve. Jeg ville heller ha laget badet større med å beholde veggen som i alternativ 1 og heller la døren gå inn til badet etter «knekken» på veggen, altså dør inn fra mellomgangen. Da får du utnyttet arealet bedre også, tror jeg. Så blir ikke mellomgangen så stor. Du kan jo også velge å ha dør til badet fra yttergangen i tillegg.

 2. Tone Linda

  Hei hei hytteplanleggere!
  Eg skjønne at du syns det e vanskelig å bestemme seg ja…..ikkje lett d der! Alternativ 1: e bra med tanke på å slippe to dører til badet, noen kan jo bli litt paranoide av d….det eg ikkje like så godt e den 45 (?) graders veggen du har…det blir itte min meining litt mye gang/korridor følelse av det hvis du skjønne? Og fordi du har så mange dører inn til gngen e det vanskelig å få brukt plassen her til feks oppbevaring, så eg får en følelse av at det blir litt plass som ikkje komme til nytte…… Alternativ 2 har ved første øyekast en liten bakdel med at du må gjennom bad eller stue for å komme t kjøkken, men når eg tenke nøyere gjennom det, så gjør det kanskje ikkje så masse? Eg tror at det bare blir noen en tenke på når du komme inn i hyttå fusste gang og ska legga fra deg bagasje og mat du har handla og e fullpakka….for dokkers del så gjør jo ikkje d så masse, fordi dokk har jo ikkje sååå masse me dokk opp siden dokk har så masse liggane fra før av…det ser og ut t at d blir et større vaskerom någe som e++i alle jenters øyne,Det kan og ver et pluss at du faktisk kan komme rett fra gangen til bad og toalett…enkelt og greit når du e ute og må inn..:-) like bedre de rette linjene på planløsningen og at det i dette forslaget ikkje blir så mye gang…..e du me? Tror du får benytta plassen bedre i dette alternativet. Konklusjon: like alternativ 2 best 🙂 tl

 3. Jan-Erik

  Ja – det er ikke utenkelig at døren fra yttergangen blir fjernet, men på litt lengre sikt vil det komme soveromme i den delen av hytten, og da er det kanskje greit med dør likevel. Vi får se – takk for innspill hvertfall:D

  //Jan-Erik

 4. Jan-Erik

  Tanken er at også kjøkken inngangen skal brukes. Dermed blir «hovedveien» inn til kjøkkenet enten via stuen eller direkte til kjøkken. Inngang gjennom badet blir bare en «reserve» vei.

  Kanskje en kombinasjon av de to alternativene er løsningen

  //Jan-Erik

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke følgende HTML tagger og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>