«

»

jul 08

Smått og flott

Ferien har ikke bare gått til grav, støp og spiker. Som eneste jente i mils omkrets var det viktig for meg (Lene) å blogge om mine hjertebarn. Både inne og ute har hytteområdet fått noen ansiktsløft, som her i stuen hvor vi har fornyet en gammel lampe, kjøpt lys, servietter,  puter og teppe – alt i matchende farger selvsagt… Pyntet opp det hele med høyfjellsblomster – plukket i egen hage.

   
    
Gjesterommet i 2. etg består av gamle møbler med vaser, lysestaker, potte og vaskefat fra gamledager. De gamle møblene i kominasjon med et nytt sengeteppe og noen puter ga rommet en frisk pust som kan ønske våre mange gjester velkommen.
   
Både ute og inne er det flust med blomster. Noen er kjøpt i Bergen og plantet i gamle melkespann, gryter eller trekister, andre er plukket i området rundt hytten og bundet til fargerike buketter plassert på bordet. For en gammel blomsterpike er dette prikken over i`en 🙂
   
   
   
Jeg har også kjøp en nydelig lykt som lyser opp trappeoppgangen i skumringen. Sammen med det nymalte speilet og maleriet fra Tone Linda gir det fantastisk stemningen i stuen.

6 kommentarer

Hopp over til kommentarskjema

 1. mamma

  Dette var kjempefint lene. Dette kan du.

 2. Morten Jenssen

  Fantastisk! Jeg synes du er flink Lene. Gleder meg til vi kan komme på besøk igjen. Kanskje jeg kan male noe veggpryd jeg også 🙂
  Hils gubben!

 3. Lise

  Tydelig at årene på Toppe blomster ikke er bortkastet:)

 4. Tone Linda

  Så fint det blir Lene! Du e gullgo me blomsetene må eg sei, eg trenge et kurs!!! Men ser at eg ikkje e heeeilt happy me bilde…eg må ta me maling neste gang! 🙂 Glede meg t å se dokk igjen!!!

 5. Anita

  Kjære Lene og Jan Erik!
  Dere har vært fantastisk flinke:-) Jeg vil komme på besøk;-)
  Klem fra Anita

 6. Jan-Erik

  Det er bare til å ta turen det vettu:) Trengs ikke noen invitasjon, hyttedøren er alltid åpen:)

  Jan-Erik & Lene

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke følgende HTML tagger og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>