«

»

jul 07

Støping av betondekke

I dag var det støping av betongdekke som stod for tur. En dag som jeg ikke hadde sett frem til siden det å trille betong er relativt mye tyngre enn å trille lecakuler. Likevel tok vi på jobben med et smil. Jeg fikk også kjempe hjelp av naboen slik at det ble bare halvparten så mange turer som det kunne blitt. Takk Frode:)
   
   

Det kom endel ansiktsgrimaser underveis. Betongmannen fyllte mer og mer opp i trillebåren og det ble tyngre og tyngre. Heldigvis var det gjort gode forberedelser slik at det gikk relativt greit å trille betong inn i ringmuren. Etter en times tid var dekket klart og Olaf hadde vatret hele dekket.

   
   

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke følgende HTML tagger og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>