«

»

jul 04

En helg med rørleggerarbeid og litt maling

Det har vært noen litt roligere dager nå i helgen men både på lørdag og søndag har det blitt gjort litt rørleggerarbeid. Lørdagen gikk med til å få lagt ned avløpsrørene og oppstikkene til disse, nå begynner det å ta form.

   

Søndag var det klart for vannledninger. Både kladt og varmt vann ble lagt frem til kjøkken, dusj og servant + kaldt vann til toalett. Arbeidet gikk overraskende raskt, men likevel er det godt med alt som er gjort.

   
   

Utenom rørleggerarbeid har Lene fortsatt med maling av stasj i stuen. Denne helgen var det et skap som stod for tur. Slettes ikke dumt dette heller – hva blir det neste?

   

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke følgende HTML tagger og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>