«

»

jul 01

Maling av TV-benk, riving av forskaling, saging av trær

Dagens innlegg starter egentlig i går kveld. Da bestemte Lene seg for å male TV-benken hvit. Resultatet var slett ikke værst. Gjenstår noe småting, men snart er det klart for neste maleprosjekt – et trehvit skap som inneholder glass og bøker. Billig maling var det også, noe resteslag hos Monter på Geilo. 100kroner for 3 liter Lady intereiørmaling er ikke noe å si på. Det finnes billige ting på Geilo også.

   

Dagen i dag begynte kl. tidlig. I dag var det riving av forskaling som stod på tapetet, i tillegg til at alt skulle bæres bort på parkeringsplassen og lastes på to tillhengere. Det ser ikke så mye ut når en begynner, men med tanke på hvordan kroppen føles nå mange timer etterpå er det klart at det har vært et godt stykke arbeid.

   
   

Etter flere timers arbeid begynte det å minke, men totalt hold vi på i ca 6 timer med riving av forskaling og lasting på tilhenger. Etter det var gjort, var det endel rydding som måtte gjøres slik at området rundt hytten igjen såg ut som et hytteområde og ikke en anleggsplass.

   
       

Også nabogutten fikk litt å gjøre i dag. Litt av tanken bak tilbygget er å bedre utsikten og Håkon gjorde en kjempe innsats i dag med å sage ned tre slik at utsiken blir bedre. Det er fortsatt mye å ta av, men alt hjelper på. Da alt arbeidet var gjort avsluttet vi med et forfriskede bad i kulpen nedenfor hytten…brrr…

   
   

3 kommentarer

  1. Tone Linda

    Så spennane å fulla me på hytteutbygging! Dokk e flinke som står sånn på i ferien!! Og Lene, tv benken blei jo superfin!!! 🙂 kos dokk så masse!!!Go klem tls

  2. mamma

    kan ikke være mye varme i det vannet. Ser veldig kaldt ut.

  3. mamma

    TV benken var kjempefin Lene, du er vel ferdig med skapet også?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke følgende HTML tagger og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>