«

»

jun 30

Sement i lange slanger

I dag var dagen kommet for pumpebil og 4,5 kubikk med sement. Spenningen var til å ta og føle på – ville forskalingen holde? Pumpebilen hadde et pumpetårn som rakk 25 meter innover mot hytten, så vi måtte koble på noen meter med slange for å komme alle de 55 meterne frem til hytten. Det hele var svært facinerende – rett og slett genialt.

   
   

I løpet av en liten time var forskalingen fylt med betong – og vi hadde spart oss for mange trillebor lass med tung betong. Meste parten av forskalingen holdt også mål. Støtteveggen mot den gamle grunnmuren ser ut til å bli i en rar vinkel, men dette kommer inne i hytten så har ingen betydning.

    
    

Nå er det bare til å vente til i morgen tidlig før forskalingen fjernes og det er bare til å vente på rørleggeren som nok kommer på fredag eller mandag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke følgende HTML tagger og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>