«

»

jun 27

Flytting av vannrør og klart til forskaling

I løpet av helgen har det blitt gjort ikke så rent lite utenfor hytten. Fredag ettermiddag/kveld dukket rørleggerene opp og flyttet vannrørene slik at de ikke blir liggende inne i tilbygget. Når de hadde vært her – var det klart for å dekke over rørene med isolasjon og masse.

   
   

Da det var kommet godt med masse over vannrørene var det klart for å «pukke» der hvor vi skal forskale og så støpe ringmur. Et traktorlass med pukk ble trillet i trillebor fra RV7 og bort til hytten. Da dette var gjort, og det var ryddet litt opp hvor vi har gravd denne helgen var det tid for å slå ned staurer/stolper til å kunne støtte forskaling på i morgen.

   
   

 I tillegg til dette arbeidet som er vist over har vi fått senket kvernpumpetanken, som naboen skal ha hos seg, på plass og rullet ut (og begravd) røret fra naboen og ned til meg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke følgende HTML tagger og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>