«

»

jun 25

Finnes det rødrev på Haugastøl?

Roen hadde senket seg og det begynte å bli mørkt ute. Jeg så ut vinduet og noe beveget seg mellom trærene… Jeg grep kameraet og listet meg ut. Holdt pusten mens jeg beveget på tå hev bortover langs hytteveggen.
Med jægerprøven innabords ladet jeg kameraet og fyrte løs – resultatet ser du under

3 kommentarer

 1. mamma

  Kjempebra bilde.

 2. Håkon

  Jeg for min del synes nå den stod litt vel stille …

 3. Nils Arne

  Er ikkje det den reven som vanligvis står i trappa på hytta?
  Den lignet ihvertfall(kanskje siden det er ein rev).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke følgende HTML tagger og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>