«

»

jun 22

2009 – året med mange planer…

2009 skulle været året da jeg bygget ut, men pga. strandlover og andre lover ble det lagt på is ett år. Kanskje akkurat det var like greit da det ble tid til småprosjekter og videre planlegging før utbygging i 2010.

Soverommet i første etasje fikk en fin overhaling i løpet av året. Fra å være et soverom for fire ble det nå kun en dobbelseng. I tillegg fikk jeg inn et garderobeskap, noe som har vært etterlengtet. Det ble også lagt ned nytt gulv og satt inn ny dør.

                                               
   

Også kjøkkenet fikk en liten overhaling. Kjøkkenet, som var rødt og mørkt, ble hvitt og lyst. I tilleg ble kjøkkeninnredningen malt – alt i utgangspunktet bare midlertidig siden kjøkkenet er noe av det som vil bli nytt når jeg får bygget ut hytten. Siden det var endel maling igjen etter kjøkkenmalingen fikk toalettrommet noen blå detaljer for å gjøre det litt hjemmekoselig.

   
   

Hytten fikk også et strøk med tjærebeis i løpet av sommermånedene og utover dette, var det mye tid til båtkjøring (fjernstyrt) og annet gøy:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke følgende HTML tagger og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>