«

»

apr 13

Noe mer stasj er gjort

Selv om det har vært påske, har vi gjort litt småting. I kneveggen på kjøkkenet (oppunder taket), har jeg tatt meg bryet med å plate gulvet. Hadde endel material som stod i veien i boden, så tenkte det var like greit å bruker det til noe fornuftig, og ved har jeg nok av.
   
   
Sånn at alle ikke tror at det er bare jeg som gjør noe når vi holder på hytten – så tar jeg med et bilde av Lene og et bilde av Pappa. Begge gjør en kjempe innsats.
   
Når en skal «koble» sammen nytt og gammelt i ett bygg, er det fryktelig mange tilpassninger som må gjøres. Når den gamle ytterveggen har vært opp mot 30 cm tømmer, så er det enda mer… Under ser du hvordan jeg løste dørstokkene mellom ny og gammel del av hytten.
   
   

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke følgende HTML tagger og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>