Månedlig arkiv: desember 2011

des 11

Forsinket innlegg fra en helg i oktober

I slutten av oktober var vi en tur på hytten for å gjøre litt. Denne gangen var det litt maling, listing og legging av panel. Under ser dere døren til badet, både fra inn og utsiden. En stor foring ble også snekret sammen, ble ganske så bra:) Nå begynner det virkelig å flaske seg. På det første bildet ser dere også fargen på panelen på vaskerommet – blålig. Taket er også malt hvitt, først to strøk med sperregrunn før det ble avsluttet med et toppstrøk.
  
Da vi rev ned de gamle veggplatene, kom den opprinnelige lafteveggen frem – den vasket vi med kraftvask og så beiset den i samme farge som hytten utvendig – ble knall stilig!! Ellers blir gangen mellom stuen og kjøkkenet panelt med noe som ser litt ut som «falsk» tømmer – dette skal også males
    
Sånn at ingen tror at jeg gjør alt alene – jeg fikk gooooood hjelp av Lene som gjorde all vaskingen og beisingen av veggen, med litt hjelp av mamma.

  
  
Neste helg skal jeg igjen opp på hytten, da håper jeg å få gjort enda litt mer ferdig – ting tar tid, men det nærmer seg.