Månedlig arkiv: juni 2011

jun 25

Nytt kjæledyr!?

I kveld har det være harejakt rundt hytten, eller kaninjakt kanskje. Det har hvertfall et dyr som har vært i området, vi har vært ca en halv meter i fra før det stakk av. Det var her for noen dager siden også. Er en litt dårlig film – men artig, vi prøver å filme mer:) Om du ikke ser den med en gang – vent til den spretter av gårde:)

[wp_surveys]

jun 21

Jan-Erik gjør ting han ikke har gjort før…

Nå skal sant sies, det er mye jeg har gjort i forbindelse med dette prosjektet som jeg ikke har gjort før. Likevel tror jeg at dette er det jeg har vært mest skeptisk til. Mange vil nok si, men det er jo ikke noe problem, og dere har nok helt sikkert rett. Men jeg hadde bare ikke gjort det før, og han som har gjort det i resten av hytten er sykt flink. Så hva snakker jeg om?? Fliselegging og prosjekt fliselegg kjøkkenbenken, NEI, ikke over kjøkkenbenken.
Hvor fikk jeg denne idèen om fliser på kjøkkenbenken? Oppover mot Løvstakken etter å ha fått noen priser fra forskjellige aktører på mørkebrun heltre benkeplate, som var svimlene. Uansett, her om dagen tok jeg mot til meg å startet…


Det hele gikk egentlig veldig bra, både flisekutting med vinkelsliper og annet:) Etter mye jobb, trenger en litt søvn – og i god HV-stil så kan jeg sove i hvilken som helst posisjon.


Etter at alt er flist, må det fuges, og det ble litt gris gitt… Under ser dere hele kjøkkenet – de to bildene nederst kan trykkes på for å se i full størrelse:)

jun 21

Biopeis

For en måneds tid siden skulle Lene bare låne pc’en litt, det endte med at hun kjøpte en Biopeis fra www.biopeis.no. Peisen av typen Milano 05. Jeg trodde det hele var en spøk, men bestillingsbekreftelsen kom raskt i innboksen.

Nå er den kommet på hytten, og under ser dere en film av vidunderet – tatt i dag:) Ganske så koselig vil jeg si!

jun 18

Ting skjer…

…endelig har jeg somlet meg til et blogg innlegg igjen. Mye har skjedd siden sist, og mye skjer hver dag nå… vi begynner snart å bli ferdig med det meste på kjøkkenet. Riktig nok er det mye detaljer som nå står for tur, men det går på frem.
Utelampen har kommet opp, riktig nok uten lys forløpig, og jeg har listet i taket på kjøkkenet. Det siste er en utfordring i seg selv da det er 4 meter høyt.Listing har nesten begynt å bli litt gøy, spesielt når du får det til. Det er i grunn ikke så vanskelig når du bare kan alle «triksene». Under lister jeg rundt dørene inn i kneloftet.

Vi har også kjøpt ny seng til soverommet. Vi endte opp med en familieseng med 120 madrass nede og 75 oppe. Det var mange deler, men Lenè hadde full oversikt hele veien:)


Ellers har vi startet på det store prosjektet – montering av kjøkkenet. Vi endte opp med Ikea kjøkken og vi endte opp med løsningen hvor ventilatorhetten er på rett vegg og ikke i hjørnet. Hvitevarer er også kjøpt hos Ikea.
Følg med de nærmeste dagene. Fortsettelse følger!!:)