Månedlig arkiv: april 2011

apr 27

Hvilken kjøkkenløsning skal vi gå for?

Vi har prøvd å tenke litt på hvordan vi ønsker kjøkkenet skal være på hytten. Vi tenker da mest løsningsmessig og ikke på fronter osv.. Har lagt to alternativer, men kanskje du har en annen ide?? Legg gjerne igjen en stemme under, eller kanskje en kommentar?!  (trykk på bildene for å se de i større format).

apr 21

Skadedyrstopper – hvor ble alle musene av??

Hentet fra link

For en tid tilbake skrev jeg om musefellene jeg har på hytten(Mus i hopetall). Som jeg også skrev gikk jeg til innkjøp av en såkalt «Pest  Repeller», eller en Skadedyrstopper som det også kalles. Dette er en liten enhet som sender ut lyd, som i utgangspunktet ikke kan høres av mennesket, men som gjør at skadedyr og småkryp holder seg unna. Det finnes mange typer «der ute», og etter å ha saumfart tilbudene endte jeg opp med en Pest Repeller Ultimate AT. Jeg bestilte fra USA, som vanlig, og etter en liten uke dukket den opp. Jeg må innrømme at jeg hadde liten tro på dette, men satt den i stikkontakten på hytten. Bakgrunnen for at jeg endte opp med akkurat denne typen var at den skulle være så fantastisk og at den benyttet tre forskjellige måter å skremme bort uønskede smådyr. Les mer om dette på hjemmesiden til leverandøren. Neste gang jeg kom på hytten var det ingen mus, gangen etter var det ingen mus (husk at jeg hadde opptil 6 mus i musefellene hver gang jeg kom til hytten tidligere) . Nå har jeg hatt denne Pest Repeller’en si snart ett år, og fortsatt er det svært lite mus. Jeg vil anslå at på det siste året har det kommet 3 mus i musefellene. Jeg kan selvsagt ikke garantere at det er Pest Repelleren som har fjernet musene, eller om det er en røyskatt som er i området. Du kan lese mer om pestrepelleren min her. Legger også en link med til ebay.

apr 18

Soverommet klart for innflytting… mangler bare sengen

Denne helgen skulle egentlig være treningsleir til Skarverennet om i underkant av to uker. Det ble en liten skitur, men det var lite snø og motivasjonen forsvant fort etter å tatt av skiene to ganger for å gå på «bar mark». Fordelen med dette var at det ble tid til å sette inn skyvedør mellom kjøkken og soverom + liste rundt, liste soverom (tak og gulv), plate ferdig vegg på kjøkkenet.
Under ser dere bildeserie fra arbeidet som ble gjort i helgen, ganske så mye egentlig – nærmer seg en slutt nå… hva skal vi finne på da?

apr 16

Forsinket innlegg om listing og foring

Det er riktig nok flere uker siden dette har blitt gjort, men nå kommer det på bloggen… En helg i Mars var det listing av tak og utforing + listing av vindu på badet som stod for tur. Det er nesten synd at jeg ikke har flere vinduer å fore ut og liste nå, for begynner å få teken på det, om jeg skal være helt ærlig…

I tillegg fikk jeg montert dørhåndtaket på altan/kjøkken-døren i tillegg til foring og listen + en liten LED-lampe i toppen av dørkarmen:)